An'nur

Selasa, 1 Mei 2018

IBU DUIT KEKAYAANAssalam... alhamdulah untuk kesempatan ini pihak kami telah siap membuat WANG BAROKAH HAIKAL untuk persediaan dalam perniagaan anda untuk sambutan bulan ramadhan al-mubaraq terdekat ini.


Apa itu...?   WANG BAROKAH HAIKAL 

WANG Barokah haikal  adalah wang untuk menjemput rezeki kekayaan anda
WANG ini adalah wasillah menarik rezeki kekayaan dalam hidup menjadi megnet wang setiap wang akan datang tanpa diduga dengan izin allah swt.

salah satu Impian cita-cita semua orang yang mampu memiliki rezeki kekayaan asalkan anda rajin dan ikhtiar didalam mencari rezeki untuk bekal hidup diri dan keluarga dll.
ini adalah kewajipan setiap insan yang mana mahukan dapat rezeki yang mudah berkah rahmah di dalam hidup, anda bermasalah dalam kesempitan rezeki baik didalam perniagaan, atau pekerjaan yang melibatkan dengan  wang , , dengan WANG BAROKAH HAIKAL  ini adalah paling tepat untuk anda miliki , allah tak akan ubah nasib seseorang kecuali orang itu ubah nasib dia diri sendiri, 

 WANG BAROKAH HAIKAL adalah wang yang di asmak dengan bacaan tertentu dan juga di rajah di dalam duit  supaya di bangkitakn energy penarik duit,   penarik rezeki segenap penjuru mata angin, dimudahkan dalam usha mata pencarian dll.


kelebihan wang barokah haikal:

Penarik rezeki kekayaan
Penarik rezeki segenap penjuru mata angin
Penarik keberutungan dalam hidup
Penarik duit  ( maaf bukan tarik duit ghaib )
Penarik pelangang
Penarik aura duit
Penarik ilham untuk mencari perkerjaan sesuai dengan nbakat kekayaan
Melancarkan perniagaan 
Membangkit energy megnet wang pada tubuh anda dll.
MAHAR ..RM 200  


Wang barokah Haikal   ditambah wang anda RM50 / RM100

Tiada ulasan:

Catat Ulasan