An'nur

Ahad, 19 April 2015

ILMU GENDAM JABARUT

Ilmu Gendam jabarut merupakan ilmu spiritual, dengan kekuatan  Gendam jabarut Ilmu Gendam dapat kita arahkan untuk mempengaruhi siapapun mereka secara langsung. Orang yang terkena ilmu Gendam jabarut bagaikan kerbau dicucuk hidungnya, tanpa dipaksa mereka pasti menuruti apa yang kita inginkan, dan apa yang mereka miliki akan di berikan tanpa sadar 

ILMU GENDAM JABARUT
(hanya berfungsi untuk kebaikan saja)MANFAAT ILMU GENDAM jabarut


Dengan mempelajari dan menguasai Ilmu Gendam jabarut anda boleh meraih impian ataupun keinginan dengan lebih mudah dan cepat. Anda boleh meraih kedudukan, menjadi orang yang berkuasa, mendapatkan cinta dari orang yang kita dambakan, meraih sukses dan kekayaan. Semuanya boleh anda miliki dengan relatif masa yang singkat tanpa harus bertentangan dengan agama.

Ilmu Gendam jabarut ini akan bersama anda seumur hidup, bahkan anda boleh wariskan kepada sesiapa sahaja. Ajarkan ilmu Gendam jabarut kepada anak, isteri, cucu, saudara, dan sahabat sehingga orang-orang terdekat yang kita cintai akan terhindar dari bahayanya ilmu gendam hipnotis, yang boleh mengancam di sembarang tempat.


1.Mulut Menjadi Bertuah
Jadi apa yang kita sampaikan kepada orang lain langsung  dipercayai, apa yang kita ucapkan cepat menjadi kenyataan dengan keizinan Allah. (Harap berhati-hati dengan apa yang anda ucapkan!)

2.Berwibawa Tinggi
Secara automatik dengan memiliki ilmu gendam ini, kawan mahupun lawan akan segan terhadap kita, Anda dengan ilmu gendam ini mampu menundukkan atasan ataupun bawahan kita.

3.Aura Bersinar / Memancar Hebat
Akan memancarkan aura ghaib bersinar tanpa batasan, sehingga semua orang yang melihat kita akan simpati dan mengagumi baik lelaki / wanita, tua mahupun muda.

4.Menagih Hutang
Tepat sekali terutama bagi anda yang bekerja sebagai Debt Collector, kerana orang yang kita tagih akan merasakan takut berlebihan sehingga akan segera melunasi hutang.

5.Pinjam Wang
Teknik Gendam Putih ini juga boleh dimanfaatkan untuk pinjam wang baik melibatkan pinjaman wang di bank ataupun peribadi.

6.Penyiasatan
Boleh digunakan untuk mengetahui rahsia keterangan kepada orang yang bersangkutan.dari kes yang baru mahupun yang sudah lama terjadi.

7.Pengasihan
Secara automatik wajah anda akan di selimuti aura yang sangat memikat, mempesona sehingga setiap wanita / lelaki  yang di tatap, terbayang-bayang sampai terbawa-bawa di alam mimpi dan selalu teringat siang dan malam.

8.Cinta Kasih
Akan mempertingkatkan dan mengeratkan hubungan cinta asmara lelaki dan wanita disepanjang masa.

9.Membangkitkan Ghairah Isteri
Cara gendam ini boleh untuk mengunggah hasrat nafsu berahi wanita yang malas diajak melakukan hubungan seks antara suami dan isteri.

10.Rezeki Lancar
Anda  akan selalu beruntung dari setiap usaha / pekerjaan yang sedang ditekuni saat ini dan selalu menjadikan anda sukses.

11.Lancar Berkomunikasi
Bagi anda yang kurang percaya diri dan rendah diri ketika berucap di depan khalayak ramai, ilmu gendam ini boleh menjadi penyelesaian kepada anda.

12.Meredakan Amarah Orang Lain
Di waktu teman atau saudara kita sedang bertelingkah, kita boleh gunakan Ilmu Gendam untuk meredakan kemarahan mereka tanpa ada perlawanan. Kita juga boleh mengendalikan para perusuh agar tidak berlaku kejam, dsbnya.


 kegunaan ilmu gendam jabarut  ini ada 7 senjata  •  Cara Gendam Jabat Tangan
  •  Teknik Gendam Cablek / Tepukan
  •  Rahasia Gendam Tatapan / Tanpa Sentuh
  •  Ilmu Gendam Birahi
  •  Mantra Gendam Jarak Jauh Lewat hanphon
  •  Ilmu Pelet Gendam Asmaradana
  • Gendam Wang Gaib / Mendatangkan Wang / Rezeki

disebut gendam jabat tangan,gendam tepukan,gendam tetapan,gendam dll


  • Program peribadi RM 200
  • Program Guru     RM 500
  • Program Maha Guru Sila Hubungi... 

untuk program maha guru ada bonus..!! beberapa keilmuan pengasih,pelet dan gendam dalam bentuk satu kitab


AMARAN : Gunakan Ilmu Gendam jabarut ini hanya untuk kebaikan, jangan sesekali menggunakan Ilmu Gendam Putih ini untuk menganiaya orang.Tiada ulasan:

Catat Ulasan